Сегодня 10.05.2024
Раздел: Строительство, производство / Инструменты, оборудование / Продам
Тип: Продам, предлагаю

Екструдер. Екструдер ЕШ-45. Екструдери Лубни. Екструдер для дома

Екструдер ЕШ-45. Екструдери Лубни. Екструдер для дома
Наш екструдер працює у двох режимах - екструдер та гранулятор. Тому, купуючи екструдер у нас, Ви купуєте ще й гранулятор.
Займаюся виробництвом екструдерів більше 6 років. Підприємство знаходиться у м. Лубни вул. Садова, 9. Екструдер шнековий (ЕШ) створений для переробки різних видів зернових культур у поживний корм для тваринництва і птахівництва. Екструдер ЕШ-45 має гарні показники в роботі - простий в запуску, технічному та експлуатаційному обслуговуванні. При екструдації якість спучення зерна має 100%, паличка не містить залишків зерна. Середня продуктивність 40-50 кг. за 1 год. при вологості зернової суміші від 10% до 20%. Під час запуску екструдера - зерно не обов'язково змочувати, екструдер працює на сухій суміші, якщо зерно з сушки - в рідких випадках зерно потрібно зволожити. Конструктивна розробка екструдера розрахована на зношування шнека до повного стирання. Шнеки на екструдер наборні, зношування шнеків на 10 тон зерна - лише 2-го і 3-го номерів, 1-й і 4-й номер залишаються майже без змін. Ресурс підшипників - до 10 т.
Екструдер шнековий ЕШ-45 - 40-50 кг/год. 7.5 - кВт. Ціна вказана без вартості двигуна!
Якщо Ви хочете дізнатися більше про Екструдери - підписуйтесь на наш YouTube канал: Екструдери Лубни.
Наш канал є інформаційно-технічним. На ньому ви можете ознайомитись з порядком підключення, запуску, налаштування, зупинки та інших питань, які можуть виникати під час роботи екструдера.
Також ведеться інформативна підтримка користувачів екструдера ЕШ-45 у вайбері, Viber-група: Екструдери м. Лубни. В групі постійно інформуються: відгуки по роботі екструдера та новини по вдосконаленню. Для приєднання звертайтесь за телефоном, що відображений у контактах.
Екструдер шнековий ЕШ-45 – призначений для переробки різних видів зернових культур та отримання поживного корму для тваринництва і птахівництва.
Застосування екструдера дозволяє забезпечувати вирощуваних тварин недорогим високоякісним кормом. Дозволяє максимально швидко, з мінімальними витратами ресурсів, набирати живу вагу. Екструдована маса відрізняється підвищеною засвоюваністю. Годування екструдованим зерном зводить до мінімуму загибель молодняка, яка наступає внаслідок хвороб шлунково-кишкового тракту або інфекцій, які потрапляють в організм тварини з кормом.
Оброка зерна в екструдері відбувається під тиском 40 - 60 атмосфер та високій температурі порядку 130-160 градусів, в результаті чого отримуємо спучений пористий продукт у вигляді джгута або паличок (зовні схожих на кукурудзяні палички).
Складається з електродвигуна, завантажувального бункера, камери завантажувальної, система шнеків, діаметр - 45 мм., фільєри ― паличка і трубчаста. Екструдований продукт виходить через фільєру безперервним потоком у вигляді трубочки або палички.
Кормоекструдер шнековий ЕШ-45 має наступні технічні характеристики:
• Продуктивність ― 40-50 кг / год.
• Змочувати зерно не обов’язково, в більшості випадків сухе зерно забезпечує стабільну роботу екструдера і вихід палички більш якісний і 100% спучування зерна!
• Мережа 3-х фазна 380В, частота мережі, Гц 50
• Споживана потужність - 7.5 - кВт. - 1500 об/хв.
• При замовленні кожний екструдер проходить іспит, має гарантійний термін 1 р., шнеки 2 міс., надається інструкція і відео для запуску і роботи екструдера!
• Ресурс шнеків розрахований 7-10 тон. переробки зерносуміші, під час роботи виходить з ладу 2-й або 3-й номер шнека., 1-й і 4-й - залишаються майже без змін.
Цена:  20 000 Грн.
Город Лубны
Телефон: (066)9345635
Срок подачи: 04.05.2024
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Екструдер. Екструдер ЕШ-45. Екструдери Лубни. Екструдер для дома
Похожие объявления
Паронит 500х750 0.5 мм

Паронит 500 на 750, толщина 0.5 миллиметров Купить паронит в магазине Автомелочь с доставкой по Украине Новая почта полная оплата на...

Грн.
 130
Паронит 500х750 0.5 мм

Съемник подшипников усиленный 2-х лапный 40х80 мм

Съемник подшипников усиленный 2-х лапный ширина 40, рабочий ход 80 мм Купить съемник в магазине Автомелочь с доставкой по Украине Новая...

Грн.
 320
Съемник подшипников усиленный 2-х лапный 40х80 мм

Пломбы, свинцовые пломбы

Пломбы свинцовые диаметром 10 мм, в 1 кг примерно 250...

Грн.
 140
Пломбы, свинцовые пломбы

Детектор валют DoCash 531

Ультрафиолетовые просмотровые детекторы DoCash 531 предназначены для визуального определения подлинности банкнот различных валют, ценных...

Грн.
 300
Детектор валют DoCash 531

Детектор валют ПИК-9 Видео М

Детектор валют ПИК-9 Видео М универсальный прибор для определения подлинности банкнот, ценных бумаг. ПОЛНОСТЬЮ СООТВЕТСТВУЕТ ТРЕБОВАНИЯМ...

Грн.
 2 500
Детектор валют ПИК-9 Видео М

Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.