Сегодня 19.10.2025
|
|
Раздел: | Досуг, спорт, медицина / Медицина, аптека | ||||||
Тип: | — | ||||||
Даші Комбу сушений 100 г Здорово! |
|||||||
Відкрийте сезон супів із сушеним даші комбу, без якого неможливо уявити японську кухню.
Комбу — це різновид морської капусти, інакше відомий як морська водорість. Це натуральний підсилювач смаку, який приносить величезну користь здоров'ю. Морські водорості — одна з найпоширеніших їстівних рослин на Землі. У Японії даші комбу є основою для різних страв. Останнім часом цю водорість оцінили й в Україні. Чим така корисна даші комбу? Комбу містить 27.1 г харчових волокон на 100 г загальної маси. Це відмінне джерело клітковини, яка покращує травлення та підтримує здоров'я товстої кишки. Крім того, даші комбу — це пробіотик, який відновлює кишкову флору. Адже саме в кишківнику формується 70-80% імунітету. У складі даші комбу є: Йод, необхідний для роботи щитовидної залози Залізо, яке допомагає переносити кисень до клітин Кальцій для кісток та зубів Магній та калій для роботи серця Фосфор, що бере участь у розподілі та рості клітин організму Вітамін С для імунітету Вітамін К для обміну речовин та роботи нирок Вітамін H, що регулює баланс жирів та білків Даші комбу містить ферменти, які допомагають розщеплювати рафінозні цукри в бобах, які є винуватцями газоутворення. Додайте до квасолі смужку водоростей (досить 10 см) та насолоджуйтесь стравою без проблем із кишківником. В даші комбу низький вміст жиру — всього 1,8г, тому він допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань. Додайте нарізаний та замочений даші комбу в суп для підвищення його поживності. Приготуйте шабу-шабу — популярну японську гарячу страву. Для нього м'ясо, різні овочі та гриби варяться у даші комбу. Відчуйте смак буддійської храмової кухні. Приготуйте ароматний зігріваючий веганський суп Кенчінджіру з овочів, грибів і тофу. Тушкуйте даші комбу не тільки з м'ясом або овочами, але і з рибою. Після приготування не викидайте комбу, а наріжте тонкими смужками та приправте соєвим соусом і двома краплями кунжутної олії. Вийде смачна закуска. Проваріть в каструлі з рисом 5-см смужку даші комбу. Так ви збагатите смак рису. Воду після приготування водоростей комбу теж використовуйте — вона багата на мінерали. Сушений комбу може зберігатися у прохолодному, сухому місці протягом кількох років. Зберігайте в герметичній упаковці при температурі від +1 до +25°C. |
|||||||
|
Срок подачи: | 12.10.2025 |
Сочевиця червона 250 г Здорово!
|
Сочевиця французька 1 кг
Сочевиця французька містить вітаміни, вуглеводи, білки, ізофлавоноїди, пектини, мінеральні елементи та клітковину. За концентрацією заліза...
Грн.
110
![]()
|
Насіння чіа 500 г
Насіння чіа, або шавлії іспанської, високо поціновувалося ще ацтеками, і входило в топ-3 найважливіших продуктів у раціоні цього...
Грн.
173
![]()
|
Фініки медові 500гр
Медовий Фінік - це неперевершений продукт, який поєднує в собі природну солодкість меду з ароматними та корисними фініками. Він...
Грн.
90
![]()
|
Кора осики 100 г
Відвар молодої кори осики застосовується при хворобах нирок, циститі та інших хворобах сечового міхура, особливо при простатитах, затримці...
Грн.
35
![]()
|
Запрошуємо вас відкрити світ смаку та користі з червоною сочевицею! Наша сочевиця червона - це не просто продукт, а справжня комора...