Сегодня 07.01.2025
Раздел: Досуг, спорт, медицина / Медицина, аптека
Тип:

Пектин цитрусовий 250 гр Здорово!

Цитрусовий пектин середньо-швидкої осадки. Це натуральний загусник, який виготовляється з екстрактів цитрусових фруктів. Він має світло-жовтий колір і легкий цитрусовий аромат.
Переваги пектину цитрусового:
Натуральний та безпечний: пектин - це природний компонент, який безпечний для людей будь-якого віку.
Сильний желюючий агент: пектин утворює міцні та стійкі гелі, що робить його ідеальним для приготування джемів, варення, мармеладу, зефіру, пастили та інших кондитерських виробів.
Корисний для здоров'я: пектин має ряд корисних властивостей для організму, таких як:
Виводить токсини та шкідливі речовини
Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту
Знижує рівень холестерину
Стимулює імунну систему
Має протизапальну дію
Веганський продукт: пектин цитрусовий не містить тваринних компонентів, тому його можуть використовувати вегани.
Як використовувати пектин цитрусовий:
1. Дозування пектину залежить від бажаної консистенції гелю. Для джемів та варення рекомендується використовувати 10-15 г пектину на 1 кг фруктів. Для мармеладу та зефіру рекомендується використовувати 20-25 г пектину на 1 кг фруктів.
2. Змішайте пектин з цукром у співвідношенні 1:1.
3. Додайте суміш до фруктового пюре або соку.
4. Доведіть до кипіння і варіть протягом 5-10 хвилин (для джемів та варення) або 10-15 хвилин (для мармеладу та зефіру).
5. Розлийте по стерилізованим банкам і закатайте.
Порада:
Для кращого розчинення пектину можна попередньо змішати його з іншими інгредієнтами у стані порошку і кількісно перенести суміш у рідину при постійному інтенсивному перемішуванні. Продовжити помішування до повного розчинення.
Або розчинити порошок в нерозчинному середовищі (масло, цукровий сироп з вмістом сухих речовин > 65 %). Розчинення продукту залежить від середовища і від процесу:
Поліпшується при нагріванні (час, температура), і перемішуванні (мішалка, міксер, гомогенізатор).
Повне розчинення продукту досягається при температурі - 80 - 85 ֯С (176 - 185 ֯F).
Складніше розчиняти в середовищі з високим вмістом Са 2+ (жорстка вода > 80 ppm Ca 2+ , молоко), у цьому випадку необхідний додатковий час або комлексоутворюючі солі.
Зберігайте пектин цитрусовий в сухому прохолодному місці в герметично закритому контейнері.
Термін придатності: 24 місяці.
Цена:  280 Грн.
Город Лубны
Телефон: (099)0454026
Срок подачи: 07.12.2024
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Похожие объявления
Пшениця озима органічна для пророщування 1 кг

Пшениця вважається чи не найкориснішим злаком, адже містить більшість позицій зі списку корисних речовин. Підходить для пророщування,...

Грн.
 23
Пшениця озима органічна для пророщування 1 кг

Соєвий гуляш (соєве м'ясо) 500 гр Здорово!

Що таке соєвий гуляш (соєве м'ясо)? Соєве м'ясо - це продукт, виготовлений з текстурату сої. Текстурат - це знежирений і...

Грн.
 115
Соєвий гуляш (соєве м'ясо) 500 гр Здорово!

Насіння чіа (вагове) 1 кг

Насіння чіа, або шавлії іспанської, високо поціновувалося ще ацтеками, і входило в топ-3 найважливіших продуктів у раціоні цього...

Грн.
 300
Насіння чіа (вагове) 1 кг

Сочевиця французька 1 кг

Сочевиця французька містить вітаміни, вуглеводи, білки, ізофлавоноїди, пектини, мінеральні елементи та клітковину. За концентрацією заліза...

Грн.
 110
Сочевиця французька 1 кг

 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.