Сегодня 03.05.2024
Раздел: Досуг, спорт, медицина / Медицина, аптека
Тип:

Пророщені зерна бобових 150 гр Choice

ПРИЗНАЧЕННЯ: Знижений імунітет, гормональний дисбаланс, відновлення після стресу й тривалих фізичних навантажень, попередження виникнення остеопорозу, кардіопідтримка. Підготовка до вагітності. Дітям з 6 років, дорослим, людям похилого віку, особам, які проживають у регіонах із поганою екологією.
Джерело білка, фолієвої кислоти, фітоестрогенів, антиоксидантів, клітковини.
Поєднання пророщених зерен маша, нуту, сочевиці та сої забезпечує щоденне повноцінне харчування з підвищеним вмістом білка.
Найкраще джерело легкозасвоюваного рослинного білка та вітамінів групи В, вітаміну С, каротину, майже всіх макро- й мікроелементів. Антиоксидантні властивості бобових підтримують активність імунної системи, підвищують опірність організму до інфекцій, уповільнюють процеси старіння. Фолієва кислота знижує рівень гомоцистеїну, що попереджає розвиток захворювань серця та судин. Фітоестрогени бобових запобігають розвитку патологічних проявів клімаксу в жінок і підвищують лібідо. Холін впливає на обмін речовин, роботу головного мозку, покращує пам’ять, увагу, мислення завдяки відновленню клітин мозку та нервових тканин.
Як дієтичне харчування бобові рекомендуються для щоденного споживання та як профілактика грипу й вірусних застудних захворювань, порушень гормонального фону, остеопорозу, безсоння, дерматитів різного походження.
Бобові підходять веганам і сироїдам, спортсменам, як джерело білка, полісахаридів, вітамінів, мінералів, ферментів, фітогормонів і біологічно активних речовин.
ПЕРЕВАГИ:
- Унікальна технологія.
- Користь 4-х пророщених зерен бобових.
- Високий вміст рослинного білка.
- Джерело фолієвої кислоти й фітоестрогенів.
- Високий вміст натуральних вітамінів групи В, вітаміну С.
- Низький глікемічний індекс.
Пророщені зерна нуту, маша, сої, сочевиці.
Харчова (поживна) цінність / 100 г: білки – 26,1 г; жири – 6,2 г; вуглеводи – 40,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 320 ккал / 1341 кДж
Рекомендовано вживати як джерело біологічно активних речовин, вітамінів, амінокислот, мікроелементів і природних антиоксидантів. Сприяє підвищенню захисних сил організму, імунітету в період сезонних застудних захворювань. Має загальнозміцнювальні властивості.
Вживати дорослим— по 1 столовій ложці;
дітям від 6 років— по одній чайній ложці раз на день, додаючи до соку,
Цена:  229 Грн.
Телефон: (099)0454026
Срок подачи: 14.04.2024
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Похожие объявления
Овочева норма 150 гр Choice

ПРИЗНАЧЕННЯ: Відновлення роботи ШКТ, покращення обміну речовин, зменшення потягу до солодкого. Детокс. У програмах корекції ваги....

Грн.
 380
Овочева норма 150 гр Choice

Рис червоний 500 гр Здорово!

Червоний рис сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів, стимулює роботу органів шлунково-кишкового тракту, дає почуття насичення....

Грн.
 108
Рис червоний 500 гр Здорово!

Ваніль стручок (14-16см) ЦентроСпайс

Плід, одержаний після цвітіння тропічної ліани, називають ваніллю в стручках. Ця ліана є частиною сімейства орхідних. Стручок має...

Грн.
 130
Ваніль стручок (14-16см) ЦентроСпайс

Диня сушена без цукру Плітка 100гр

Диня сушена "Узбекська плитка" — це ароматний і солодкий сухофрукт, отриманий зі стиглих динь. Цей продукт характеризується ніжним смаком ...

Грн.
 22
Диня сушена без цукру Плітка 100гр

 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.