Сегодня 03.05.2024
Раздел: Для дома / Разное / Продам
Тип: Продам, предлагаю

"Бодрость" - бальзам согревающий от ушибов, растяжений и воспалений в мышцах

Бальзам косметичний ароматичний для лікувально-профілактичного масажу та компресів з метою лікування захворювань опорно-рухового та м’язового апарату. Під час масажу з бальзамом відбувається повне всмоктування ефірних олій в шкіру через кровоносну і лімфатичну системи, що стимулює природні механізми оздоровлення організму. Ефірні олії та екстракти лікарських трав позитивно впливають на м’язові структури тіла, покращують кровообіг і лімфоток, забезпечують тканини киснем і живильними речовинами. Стимуляція нервових закінчень викликає миттєву реакцію, тому одразу після процедури масажу спостерігається заспокоєння болю, зняття напруги, оптимізується функціонування ураженої ділянки тіла, поліпшується рухливість суглобів. Бальзам має загальну імуностимулюючу, протинабрякову, розігріваючу, протизапальну та судиннозміцнювальну дії.
Склад: соняшникова олія; екстракти лаванди, чабрецю, хвої, червоного перцю; ефірні олії лаванди, евкаліпта, м’яти, розмарина, ялиці.
Показання:
- важкорухливість суглобів;
- артроз і артрит;
- травми, запалення м’язів, розтягнення;
- невралгії та неврити запальної, посттравматичної та інших течій;
- ГРЗ, ГРВІ та бронхолегеневі захворювання;
- набряки та перенавантаження ніг;
- підготовка опорно-рухового апарату до спортивних навантажень.
Застосування:
• в якості масажного розігрівального засобу для суглобів: легкими масажними рухами нанести бальзам на проблемну ділянку тіла до повного вбирання, розминаючи не сам суглоб, а прилеглі м`язи. Це допоможе зняти біль і спазм, поліпшити кровообіг, збільшити функціональність ураженого місця. Курс проводити протягом 7-10 днів.
• компреси: нанести на шкіру бальзам, масажними рухами втирати його, потім укутати теплою пов`язкою. Тривалість процедури 40-60 хв.
• при болях та запаленнях м’язів, суглобів, зв’язок: втирати бальзам масажними рухами в проблемну зону 2-3 рази на добу.
Протипоказання: перевіряти на наявність алергії, індивідуальне несприйняття окремих компонентів бальзаму.
Цена:  66 Грн.
Телефон: (099)0454026
Срок подачи: 03.04.2024
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Похожие объявления
Натуральное крафтовое мыло Лаванда, Квита, 100 г

Натуральное крафтовое мыло "Лаванда", Квита подходит для всех типов кожи, особенно для сухой и чувствительной. Увлажняет, питает, обладает...

Грн.
 100
Натуральное крафтовое мыло Лаванда, Квита, 100 г

Крафтовое мыло "Хвоя" 100Г

"ХВОЙНОЕ" КРАФТОВОЕ МЫЛО...

Грн.
 99
Крафтовое мыло "Хвоя" 100Г

Крафтовое мыло "Чайное дерево" 100Г

Мыло прекрасно подойдет для ухода за проблемной и жирной кожей. Хорошо очищает, снимает воспаление, подсушивает ранки и гнойнички, ...

Грн.
 98
Крафтовое мыло "Чайное дерево" 100Г

Крафтове мило Левзея 100гр

Мыло с экстрактом ройбуш тонизирует, омолаживает и питает кожу. Эфирные масла левзеи и иланг-иланга избавляют от следов усталости,...

Грн.
 98
Крафтове мило Левзея 100гр

 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.