Сегодня 07.05.2024
Раздел: Досуг, спорт, медицина / Медицина, аптека
Тип:

Чорна квасоля 1 кг органічна

Чорна квасоля є багатим джерелом рослинного білка і харчових волокон, що забезпечує швидке насичення та задоволення від їжі і довшу ситість. Можна додавати бобові у салати, боули, тако і навіть омлети.
½ склянка чорної квасолі містить 8 г клітковини. Це становить понад 30% від добової рекомендованої норми у 25-30 г харчових волокон. Позаяк, не дивно, що бобові вважають повільними вуглеводами №1, якщо ви прагнете схуднути.
Чорна квасоля, як і інші бобові, мають природний низький вміст жиру, майже не містять насичених жирів і зовсім не містять холестерину. Регулярне споживання квасолі може допомогти знизити рівень загального холестерину та ліпопротеїдів низької щільності. Це можна пов’язати з високим вмістом клітковини та антиоксидантів.
При споживанні чорної квасолі тіло отримує чудовий баланс вуглеводів, білків і харчових волокон. Це дозволяє організму мати кілька здорових джерел харчування, що водночас сприяє здоров’ю кишківника, регулярному травленню та стабільному рівню цукру у крові протягом тривалого часу, якщо споживати бобові у розумних кількостях.
Оптимальною можна вважати порцію в ½ склянки. Така кількість чорної квасолі забезпечить достатню кількість клітковини, рослинного білка, антиоксидантів та складних вуглеводів і всього 114 ккал.
Чорна квасоля покращує травлення. Розчинна клітковина, що міститься у бобових, допомагає наїстися і підтримувати здоров’я кишківника, а пребіотики живлять здорові бактерії у травному тракті, як відповідають за безліч аспектів здоров’я. Калій, кальцій та фосфор, що також містяться у чорній квасолі, є необхідними для росту та відновлення кісток. Позаяк, не бійтеся використовувати бобові як альтернативу м’ясу час від часу.
Чорна квасоля, як багате джерело клітковини, допомагає підтримувати стабільний рівень цукру у крові. Також, вона містить залізо, фолієву кислоту і магній. До складу чорної квасолі входять фітонутрієнти, такі як кверцетин, які діють як антиоксиданти і протидіють пошкодженню клітин, спричиненому вільними радикалами.
Усі ці переваги роблять чорну квасолю надзвичайно корисною для організму та чудовою їжею для схуднення. Тільки слід дотримуватися рекомендованих порцій і не зловживати бобовими (як, зрештою, і будь-якими іншими продуктами). З квасолі можна приготувати безліч страв: салати, супи, рагу, котлети, або просто приготувати її як окремий гарнір чи використати як начинку для несолодкої випічки.
Цена:  80 Грн.
Город Лубны
Телефон: (099)0454026
Срок подачи: 03.04.2024
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Похожие объявления
Кешью сирий 500 гр

Кешью сирій - це вишуканий продукт, який вражає своєю неповторною смаковою гаммою та корисними властивостями. Однією з основних переваг...

Грн.
 230
Кешью сирий 500 гр

Пророщені зерна 300 гр Choice

ПРИЗНАЧЕННЯ: Для щоденного вживання як раціональне та функціональне харчування дітям з 3-х років, вагітним жінкам і годувальницям, людям...

Грн.
 320
Пророщені зерна 300 гр Choice

Барбарис (синій) 50гр ЦентроСпайс

Барбарис (Berberis) – рослина, що належить до роду листопадних або вічнозелених колючих кущів родини барбарисових, який налічує близько ...

Грн.
 51
Барбарис (синій) 50гр ЦентроСпайс

Сывороточный протеин Universal Nutrition Ultra Whey Pro 2.27 кг Клубни

Интернет-магазин CleanSport - качественное и безопасное спортивное и здоровое питание! Отправка товаров в день вашего заказа (см. Способы...

Грн.
 1 200
Сывороточный протеин Universal Nutrition Ultra Whey Pro 2.27 кг Клубни

 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.