Сегодня 27.04.2024
Раздел: Техника, электроника / ТВ, видео, аудио / Продам
Тип: Продам, предлагаю

Аудіо Блютуз 5.0 HiFi підсилювач NOBSOUND NS-10G Pro 2х50W+блок живл.

Nobsound NS-10G Pro - це найновіша версія нашого популярного підсилювача NS-10G. Він забезпечує кращу продуктивність і бездоганне звучання музики Hi-Fi. Ідеальний вибір для домашнього аудіопристрою.
Bluetooth 5.0, EDR і системи Hi-Fi DSP (цифрова обробка сигналу) для кращої якості звуку Hi-Fi (діапазон BT розширено до 15 м)
Були видалені непотрібні функції, такі як регулювання гучності, що може спростити конструкцію пристрою та зменшити довжину сигналу. Без фонового шуму - є все для високоякісного звуку Hi-Fi.
Незважаючи на невеликі розміри, завдяки новій версії TPA3116 вихідна потужність досягає 100 Вт (2 х 50 Вт). Незважаючи на розміри, ви будете здивовані його потужністю.
Може широко застосовуватися до всіх улюблених пристроїв, таких як смартфон, телевізор, iPod Touch, iPhone, iPad, комп'ютер, планшетний ПК, CD-плеєр, MP3, музичний плеєр і т.д. Універсальний та простий у використанні. (Не підходить для дзвінків).
Його оновлена ​​позолочена мідна оболонка може значно підвищити стійкість до корозії та забезпечити тривале використання. І відповідно до потреб наших клієнтів, ця модель не допускає прискорення звуку.
Комплект поставки:
-- Аудіо HiFi підсилювач NOBSOUND NS-10G Pro
-- блок живлення 19.5V 4,5A + кабель живлення
НАЯВНІСТЬ УТОЧНЮЙТЕ!
Відправляємо тільки Новою Поштою. Огляд, тест і продаж можливі в магазині "ЕлектроМікс" м.Кременук (р-н Новоіванівського ринка, зупинка "Аптека")
Цена:  1 299 Грн.
Город Кременчуг
Телефон: (096)4522477
Срок подачи: 29.03.2024
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Похожие объявления
Адаптер с крепления GoPro на резьбу 1/4 GoPro, Sjcam, Xiaomi yi

Переходник с резьбы на крепления Используется для подсоединения камер с винтовой резьбой 1/4. Комплектация: 1. Переходник Производитель:...

Грн.
 40
Адаптер с крепления GoPro на резьбу 1/4 GoPro, Sjcam, Xiaomi yi

Беспроводные наушники i8-TWS, блютуз наушники Airpods

ОписаниеБеспроводные наушники i8-TWS отличаются легким весом и имеют удобную посадку, поэтому вы не будете ощущать какую-то нагрузку на...

Грн.
 456
Беспроводные наушники i8-TWS, блютуз наушники Airpods

Беспроводные качественные Bluetooth наушники Airpods A10

ОписаниеBluetooth наушники беспроводные Airpods A10Великолепная акустика, наличие усовершенствованной версии Bluetooth, а также более...

Грн.
 323
Беспроводные качественные Bluetooth наушники Airpods A10

Запчасти к 102-м телевизорам

По каждой запчасти.цена оговаривается отдельно. 1.TV THOMSON 32E90NH22 есть все.кроме main. 2.TV SAMSUNG LE20S81B есть все....

Грн.
 500
Запчасти к 102-м телевизорам

 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.