Сегодня 02.05.2024
Раздел: Для дома / Разное / Продам
Тип: Продам, предлагаю

Відеокамера Petcube Cam CC10US IP 1080p Wi-Fi

-- HD-відео 1080p із нічним баченням на відстані 30 футів для максимального моніторингу – за допомогою камери для домашніх тварин Petcube Cam Wi-Fi ви будь-коли перевіряйте свого вихованця та дім із потоковим відео у форматі Full HD, ширококутним оглядом 110° та чітким нічним баченням. Подивіться зблизька з 8-кратним збільшенням для отримання деталей. Працює з Alexa.
-- Сповіщення в режимі реального часу та плавний двосторонній звук, щоб ніколи не пропустити жодного моменту. Отримуйте сповіщення про будь-які дії вдома за допомогою миттєвих звукових сповіщень і сповіщень про рух. Розмовляйте з ними (і чуйте, як вони гавкають або нявкають у відповідь!) зменште тривогу вашого вихованця при розлуці. Скажіть своєму вихованцеві зупинитися, якщо ви спіймаєте його в пустості.
-- Онлайн-фонд ветеринарної та екстреної допомоги, щоб зберегти здоров’я та безпеку вашого вихованця – проконсультуйтеся з професійним ветеринаром цілодобово й без вихідних, щоб дізнатися, чи потребує ваш улюбленець у клініці, просто розпочавши чат у додатку Petcube. Отримайте екстрене покриття рахунків ветеринара за до 6 домашніх тварин. Додаткові підписки.
-- Історія відео та завантажень, щоб зберегти дорогоцінні спогади. За допомогою нашої додаткової послуги підписки Petcube Care ви можете відтворювати до 90 днів діяльності та зберігати улюблені моменти. Насолоджуйтесь розумними сповіщеннями (гавкіт, нявкання, домашня тварина чи людина) та веб-інтерфейсом. Доступна пробна версія!
-- Швидке налаштування за 1 хвилину – запустіть камеру для домашніх тварин Petcube Cam менш ніж за 60 секунд. Cam сумісний лише з мережею WiFi 2,4 ГГц (не підтримує Wi-Fi 5 ГГц)
Цена:  950 Грн.
Телефон: (096)4522477
Срок подачи: 27.03.2024
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Похожие объявления
Контейнер залізний, 3 тони

Контейнер на 3 тонни Орієнтовні зовнішні показники (м): довжина – 2,1; ширина – 1,33; висота – 2,4. Внутрішні розміри контейнера на 3 т, ...

Грн.
 9 999
Контейнер залізний, 3 тони

Паливні брикети

Паливні брикети власного виробництва Брикет з шолухи соняшника, фасоване у мішки по 30кг, вартість оптової закупки (від 5т) - 5.500грн....

Грн.
 5 500
Паливні брикети

Топливные брикеты

Топливные брикеты (брикеты из лузги подсолнуха - микс). Брикеты диаметром 50мм. Брикеты плотные, эффективнее, чем дрова. Возможно...

Грн.
 2 000
Топливные брикеты

Серьги Ромб Сережки

Красивые и легкие сережки, много цветов. Цвета что в наличии смотрите на втором...

Грн.
 50
Серьги Ромб Сережки

 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.