Сегодня 05.05.2024
Раздел: Досуг, спорт, медицина / Медицина, аптека
Тип:

Псиліум 200 гр

Представляємо наш справжній чистий псиліум - як ідеальне доповнення до вашого раціону для оптимального здоров’я травної системи та нормалізаціїї травлення. Лушпиння псиліуму, отримане з рослини Plantago ovata, є багатим джерелом розчинної клітковини, що робить його ефективним природним засобом для лікування запорів, діареї та інших проблем з травленням.
Наше лушпиння псиліуму на 100% натуральне, не містить жодних добавок, наповнювачів чи консервантів, що забезпечує максимальну ефективність і мінімальні побічні ефекти. Наш псиліум також підходить для вегетаріанців і веганів.
Лушпиння подорожника (псиліум) - натуральна харчова добавка, яка отримується з рослини Plantago ovata. Це багате джерело розчинної клітковини і зазвичай використовується як природний засіб від запорів, діареї та інших проблем з травленням.
Купуючи лушпиння подорожника, важливо вибрати якісний натуральний продукт, щоб забезпечити максимальну ефективність і мінімальні побічні ефекти. Ми самі імпортуємо 2 найкращих види псиліуму з очищенням 85% та 99,8% що забезпечує найкращий результат за помірною ціною.
Чому саме лушпиння псиліуму краще ніж порошок?
Існує декілька причин, таких як:
- Вміст клітковини: лушпиння подорожника є зовнішнім шаром насіння подорожника, і воно багатше розчинною клітковиною, ніж порошок подорожника який виробляється із всього насіння не відділяючи лузгу від ядра. Розчинна клітковина — це тип клітковини, який розчиняється у воді й утворює безпосередньо гелеподібну речовину, що сприяє регулярній дефекації та здоровому травленню.
- Смак: лушпиння подорожника має м’який, нейтральний смак, тоді як порошок подорожника може мати сильніший, гіркий смак.
- Можливість змішування: порошок подорожника легше змішувати з рідиною, ніж лушпиння подорожника, яке іноді може злипатися.
- Легкість вживання: порошок подорожника може недостатньо розчинятися у воді, що ускладнить прийом псиліуму.
Як приймати псиліум:
Рекомендується починати з невеликої дози (1- чайна ложка) і в подальшому збільшувати до необхідної кількості. Максимальна доза це 6 чайних ложок при СПК та 4 чайних ложки для нормалізації травлення.
Змішайте лушпиння подорожника принаймні з 250 мілілітрами рідини (води, соку, молока тощо) і негайно випийте.
Щоб уникнути діареї, під час прийому лушпиння подорожника важливо пити достатню кількість рідини.
Переваги псиліуму для здоров’я:
Сприяє нормалізації травлення а також нормалізації випорожнення.
Може знизити рівень холестерину, контролювати рівень цукру в крові та допомогти контролювати вагу.
З чого виготовляють псиліум?
Лушпиння подорожника походить від рослини Plantago ovata. Рослина в основному вирощується в Індії та інших частинах Азії, і протягом століть використовується в традиційній медицині для лікування різноманітних проблем зі здоров’ям.
Яка роль волокна та гелю?
Розчинна клітковина в лушпинні подорожника утворює гелеподібну речовину під час змішування з рідиною. Цей гель сприяє регулярному випорожненню та здоровому травленню. Гель також допомагає уповільнити засвоєння цукру та холестерину, тим самим допомагаючи контролювати рівень цукру в крові та знижуючи рівень холестерину а також ваги.
Цена:  170 Грн.
Телефон: (099)0454026
Срок подачи: 27.03.2024
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Похожие объявления
Ізюм золотий 100гр

Изюм — это суперфуд. Так его называют за ту пользу, которую он приносит организму. Продукт представляет собой сушеные ягоды винограда и...

Грн.
 23
Ізюм золотий 100гр

Диня сушена без цукру Плітка 100гр

Диня сушена "Узбекська плитка" — це ароматний і солодкий сухофрукт, отриманий зі стиглих динь. Цей продукт характеризується ніжним смаком ...

Грн.
 22
Диня сушена без цукру Плітка 100гр

Фініки шоколадні 0, 5 кг

Фінік сушений - натуральний десерт з екзотичним смаком та корисними властивостями. Цей продукт отримують шляхом висушування свіжих ...

Грн.
 56
Фініки шоколадні 0, 5 кг

Сывороточный протеин Universal Nutrition Ultra Whey Pro 2.27 кг Клубни

Интернет-магазин CleanSport - качественное и безопасное спортивное и здоровое питание! Отправка товаров в день вашего заказа (см. Способы...

Грн.
 1 200
Сывороточный протеин Universal Nutrition Ultra Whey Pro 2.27 кг Клубни

 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.