Сегодня 04.05.2024
Раздел: Досуг, спорт, медицина / Медицина, аптека
Тип:

Псиліум 200 гр

Представляємо наш справжній чистий псиліум - як ідеальне доповнення до вашого раціону для оптимального здоров’я травної системи та нормалізаціїї травлення. Лушпиння псиліуму, отримане з рослини Plantago ovata, є багатим джерелом розчинної клітковини, що робить його ефективним природним засобом для лікування запорів, діареї та інших проблем з травленням.
Наше лушпиння псиліуму на 100% натуральне, не містить жодних добавок, наповнювачів чи консервантів, що забезпечує максимальну ефективність і мінімальні побічні ефекти. Наш псиліум також підходить для вегетаріанців і веганів.
Лушпиння подорожника (псиліум) - натуральна харчова добавка, яка отримується з рослини Plantago ovata. Це багате джерело розчинної клітковини і зазвичай використовується як природний засіб від запорів, діареї та інших проблем з травленням.
Купуючи лушпиння подорожника, важливо вибрати якісний натуральний продукт, щоб забезпечити максимальну ефективність і мінімальні побічні ефекти. Ми самі імпортуємо 2 найкращих види псиліуму з очищенням 85% та 99,8% що забезпечує найкращий результат за помірною ціною.
Чому саме лушпиння псиліуму краще ніж порошок?
Існує декілька причин, таких як:
- Вміст клітковини: лушпиння подорожника є зовнішнім шаром насіння подорожника, і воно багатше розчинною клітковиною, ніж порошок подорожника який виробляється із всього насіння не відділяючи лузгу від ядра. Розчинна клітковина — це тип клітковини, який розчиняється у воді й утворює безпосередньо гелеподібну речовину, що сприяє регулярній дефекації та здоровому травленню.
- Смак: лушпиння подорожника має м’який, нейтральний смак, тоді як порошок подорожника може мати сильніший, гіркий смак.
- Можливість змішування: порошок подорожника легше змішувати з рідиною, ніж лушпиння подорожника, яке іноді може злипатися.
- Легкість вживання: порошок подорожника може недостатньо розчинятися у воді, що ускладнить прийом псиліуму.
Як приймати псиліум:
Рекомендується починати з невеликої дози (1- чайна ложка) і в подальшому збільшувати до необхідної кількості. Максимальна доза це 6 чайних ложок при СПК та 4 чайних ложки для нормалізації травлення.
Змішайте лушпиння подорожника принаймні з 250 мілілітрами рідини (води, соку, молока тощо) і негайно випийте.
Щоб уникнути діареї, під час прийому лушпиння подорожника важливо пити достатню кількість рідини.
Переваги псиліуму для здоров’я:
Сприяє нормалізації травлення а також нормалізації випорожнення.
Може знизити рівень холестерину, контролювати рівень цукру в крові та допомогти контролювати вагу.
З чого виготовляють псиліум?
Лушпиння подорожника походить від рослини Plantago ovata. Рослина в основному вирощується в Індії та інших частинах Азії, і протягом століть використовується в традиційній медицині для лікування різноманітних проблем зі здоров’ям.
Яка роль волокна та гелю?
Розчинна клітковина в лушпинні подорожника утворює гелеподібну речовину під час змішування з рідиною. Цей гель сприяє регулярному випорожненню та здоровому травленню. Гель також допомагає уповільнити засвоєння цукру та холестерину, тим самим допомагаючи контролювати рівень цукру в крові та знижуючи рівень холестерину а також ваги.
Цена:  170 Грн.
Город Лубны
Телефон: (099)0454026
Срок подачи: 27.03.2024
Актуальное предложение
Пожаловаться на объявление
Причина жалобы:*
Введите код на картинке* Введите код на картинке
 
Похожие объявления
Овочева норма 150 гр Choice

ПРИЗНАЧЕННЯ: Відновлення роботи ШКТ, покращення обміну речовин, зменшення потягу до солодкого. Детокс. У програмах корекції ваги....

Грн.
 380
Овочева норма 150 гр Choice

Рис червоний 500 гр Здорово!

Червоний рис сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів, стимулює роботу органів шлунково-кишкового тракту, дає почуття насичення....

Грн.
 108
Рис червоний 500 гр Здорово!

Ізюм золотий 500гр

Изюм — это суперфуд. Так его называют за ту пользу, которую он приносит организму. Продукт представляет собой сушеные ягоды винограда и...

Грн.
 113
Ізюм золотий 500гр

Чорнослив вялений без косточки 150гр

Чорнослив - один із найпопулярніших сухофруктів у світі, який можна їсти як десерт, додавати в овочеві та м'ясні страви,...

Грн.
 36
Чорнослив вялений без косточки 150гр

 
Запрос выполняется. Пожалуйта, подождите.